Jump to content


Photo

settings not saved betweent gameplay sessions


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 boota

boota

    Rubber Ducky

  • Vestrum
  • Pip
  • 39 posts
  • LocationStockholm, Sweden

Posted 09 November 2015 - 19:51

i just noticed some of my graphics settings are not saved between my play sessions.

i have to change gamma and anti aliasing every time i launch the beta.



#2 boota

boota

    Rubber Ducky

  • Vestrum
  • Pip
  • 39 posts
  • LocationStockholm, Sweden

Posted 09 November 2015 - 20:15

hmm. and apparently the solution was to report it on the forums...

now the settings stick. they have not done during the whole day before this...


  • GistOfSpirit likes this

#3 Ikon

Ikon

    Harbinger of the Balance

  • Istrum
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2788 posts

Posted 09 November 2015 - 20:19

I keep telling people, "These forums are magical." :D


If at first you don't succeed, do it like your mother told you.


#4 GistOfSpirit

GistOfSpirit

    Harbinger of the Balance

  • Vestrum
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3102 posts

Posted 09 November 2015 - 20:47

It happens with a lot of forums, on my experience. Sometimes I only have to write the post, and when I try to reproduce the problem for screenshots, it's gone forever.



#5 Morten

Morten

    RTG Programmer

  • RTG Staff
  • 1061 posts
  • LocationOslo, Norway

Posted 10 November 2015 - 10:50

Hehe. That's a weird one.

Please do tell if you ever notice settings not being saved again. In the next beta version (releasing today) we're going to fix the Bug Report tool not working, so that should make us receive your log from that session if this issue ever occurs again. :)


Red Thread Games PR0grammer & Naturally Selected Part-Time "Keep Track of Forum"-person / Community Overseer





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users